Werkwijze

Als advocaat oefen ik een eigen, zelfstandige praktijk uit. Deze praktijk (in de vorm van een eenmanszaak: Advocatenkantoor Ebbeng (KvK 17285231) wordt gevoerd onder de naam Ebbeng Advocatuur & Mediation en is gevestigd aan de Hoekwal 11 te Veldhoven.
Het BTW nummer is NL115997556B01.

Gratis intakegesprek
Voor een gratis intakegesprek van een half uur klik dan hiernaast om contact op te nemen.

Toevoeging Raad voor Rechtsbijstand
Op de website van de Raad voor Rechtsbijstand kunt u informatie vinden of u voor een toevoeging in aanmerking komt: www.rvr.org.
Met de Raad voor Rechtsbijstand heeft het kantoor een high-trust overeenkomst gesloten waardoor toevoegingsaanvragen snel behandeld worden.

Honorarium (Uurtarieven)
Indien geen aanspraak kan worden gemaakt op overheidssubsidie (de zogeheten toevoeging) worden mijn werkzaamheden verricht op basis van een uurtarief van € 225,– exclusief BTW.

Voor diegenen die niet in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand, geldt dat ik een scherp uurtarief kan hanteren. Dit loopt uiteen van  € 195,-­ exclusief BTW tot € 225,– exclusief BTW. Het lage uurtarief hanteer ik voor mensen die net buiten het stelsel van gefinancierde rechtsbijstand vallen, of bij mkb-ers, of bij minder complexe zaken of zaken met een minder groot financieel belang. In andere gevallen wordt het hogere uurtarief in rekening gebracht.

Bij elke declaratie die ik verzend –behalve bij een voorschotdeclaratie– ontvangt u ook een specificatie van de bestede tijd en kosten die voor uw zaak zijn gemaakt.

Bijkomende kosten
Gemaakte kosten breng ik in rekening. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om eventuele kosten van waarneming door een andere advocaat tijdens mijn afwezigheid, kosten van gemeentelijke uittreksels en kosten van een ingeschakelde deurwaarder.

Griffierecht
Als er voor u een procedure wordt gestart bij de rechtbank of het gerechtshof, of als u in een procedure gedaagde of verweerder bent, dan bent u in de regel griffierecht verschuldigd. Dit griffierecht wordt door de gerechtelijke instantie bij mij in rekening gebracht. Dit griffierecht wordt aan u doorbelast.

Rechtsbijstandverzekering
Indien u een rechtsbijstandverzekering hebt, adviseer ik u contact op te nemen met de verzekeringsmaatschappij, nu er verzekeraars/verzekeringen zijn die de kosten voor (echt-)(scheidings-)mediation/bemiddeling (tot een bepaald bedrag) vergoeden.

Waarneemster bij langdurige afwezigheid
Waarneemster bij langdurige afwezigheid is mr I.E. Grosfeld- van Erp, Grosfeld-van Erp Scheidingsmediation & Advocatuur aan de Heistraat 16A, 5691 CA te Son en Breugel.
T: 0499- 465112

Geen Stichting Derdengelden
Ebbeng Advocatuur & Mediation heeft geen Stichting Derdengelden ter beschikking en kan derhalve geen derdengelden ontvangen.

Indien u een vraag heeft of benieuwd bent over wat ik voor u zou kunnen betekenen, vul dan hieronder het formulier in om contact op te nemen.

Interesse?
Neem contact op.

Ebbeng Advocatuur & Mediation

Hoekwal 11
5509 KJ Veldhoven

T: 040 – 254 67 75
F: 040 – 254 63 90

ebbeng@ebbeng-am.nl

10 + 5 =

Nadat u het contactformulier hebt ingevuld, vragen we u om – voordat u op VERSTUREN drukt – de uitkomst van de optelsom in te vullen. We voorkomen hier spam mee.